Hol volt, hol nem volt... by Elizabeth Berg

Hol volt, hol nem volt...

By Elizabeth Berg

  • Publication Date: 2017-02-24
  • Genre: Romance

Book Summary

John és Irene Marsh valaha házasok voltak, most azonban az Amerikai Egyesült Államok két végében élnek. Látszólag csak egyvalami köti össze őket, pontosabban egyvalaki, a lányuk.
Amikor Sadie, a szülei tudomása szerint, hétvégi sziklamászásra indul, és nem jelentkezik időben, az anyja rögtön a legrosszabbra gondol, és értesíti a volt férjét. John haladéktalanul San Franciscóba repül, hogy vele legyen a nehéz percekben, de arra egyikük sem számít, hogy a váratlan együttlét mindannyiuk életében sorsfordító változásokat hoz.
Újrakezdhető-e bármi is az életben, amit valaha a félelem, az óvatosság, a közöny szakított ketté? Vagy tanulva a hibákból az ember képes átszabni a sorsát? Elvethetők vajon a régi megszokások, felülírhatók a bevett családi minták? Elizabeth Berg két generáció mindennapjait bemutató regénye ezeket a kérdéseket járja körül; érzelmes-bús könyve az újrakezdés, a saját történet megtalálásába vetett hit tanúbizonysága.

Related Tags : Hol volt, hol nem volt... Elizabeth Berg epub ebook, Hol volt, hol nem volt... Elizabeth Berg PDF EBOOK, Hol volt, hol nem volt... Elizabeth Berg AUDIOBOOK download, Hol volt, hol nem volt... Elizabeth Berg EPUB download, Hol volt, hol nem volt... Elizabeth Berg MOBI download, Elizabeth Berg's book, Hol volt, hol nem volt... Elizabeth Berg book review , free ebook apk download, Hol volt, hol nem volt... by Elizabeth Berg zip download, read Hol volt, hol nem volt... book online, Romance

Comments