Végítéletgép by Daniel Ellsberg

Végítéletgép

By Daniel Ellsberg

  • Publication Date: 2018-03-05
  • Genre: Military

Book Summary

A 2018as Andrew Carnegie Kiváló Tényirodalom Díj jelöltje.

A legendás leleplezőtől, aki annak idején nyilvánosságra hozta a Pentagoniratokat...

Amerika szigorúan titkos, embertelen nukleáris politikája ma is érvényben van. Ám egy magas rangú szemtanú élete kockáztatásával felfedi a titkokat.
Eszement terv, amely halálos veszéllyel fenyeget mindannyiunkat, vagy csupán rémkép? Paranoia vagy valós félelem? A korábbi magas rangú nemzetvédelmi elemző, Daniel Ellsberg elsőként ír az 1960as évek amerikai atomprogramjáról. Ha valaha megvalósulnak az Eisenhower elnök ideje alatt készült totális atomháborús tervek, az az emberiség csaknem teljes kihalásához vezethet. Ellsberg figyelmeztet, hogy a történelem legveszélyesebb fegyverkezése folyik, és a Trumpadminisztráció csak folytatása a teljes megsemmisüléshez vezető útnak. Bizonyítékokhoz hozzáférő magas rangú tisztviselő még soha nem írt ilyen nyíltan a Kennedykorszakban elfogadott nukleáris stratégiáról.
Ellsberg könyve az őrület krónikája, amelyben a szerző a saját részvételét is elismeri. Ez a vészjósló írás ugyanakkor megmutatja azokat a lehetséges lépéseket, amelyekkel leszerelhetjük a készenlétben tartott Végítéletgépet, és elkerülhetjük az atomkatasztrófát. A Dr. Strangelovesztori valóságos verzióját olvashatjuk. A könyv nem másról szól, mint a világ jövőjéről. A kulcs a mi kezünkben van.

Related Tags : Végítéletgép Daniel Ellsberg epub ebook, Végítéletgép Daniel Ellsberg PDF EBOOK, Végítéletgép Daniel Ellsberg AUDIOBOOK download, Végítéletgép Daniel Ellsberg EPUB download, Végítéletgép Daniel Ellsberg MOBI download, Daniel Ellsberg's book, Végítéletgép Daniel Ellsberg book review , free ebook apk download, Végítéletgép by Daniel Ellsberg zip download, read Végítéletgép book online, Military

Comments