Steve Jobs by Zoltán Géczi

Steve Jobs

By Zoltán Géczi

  • Publication Date: 2013-11-29
  • Genre: Biographies & Memoirs
3.5 Score: 3.5 (From 23 Ratings)

Book Summary

A kiadványban szakírók, IT- és médiaszakértők, újságírók foglalják össze Steve Jobs pályafutásának és az Apple történelmének legfontosabb fejezeteit, illetve megszólal Steve Jobs egyik volt kollégája is, aki 1990 és 1994 között dolgozott együtt az Apple alapítójával. A kiadó szándéka szerint a korabeli interjúk és médiaszereplések anyagait is feldolgozó kötet változatos és érdekfeszítő portrét rajzol az IT korszak ikonjáról.
Steve Jobs (1955–2011) küldetésének érezte, hogy megváltoztassa a világot. Intellektusa és megalkuvásra képtelen természete, vezetői és üzleti képességei segítségével a földkerekség egyik legnagyobb vállalatává tett egy kaliforniai garázscéget. Emberközpontú technológiát, mindenki által használható eszközöket alkotott, és a digitális kor ikonjává vált. Úgy élte az életét, hogy távozása után is örökre köztünk maradjon, mint az információs társadalom farmernadrágos prófétája.

Related Tags : Steve Jobs Zoltán Géczi epub ebook, Steve Jobs Zoltán Géczi PDF EBOOK, Steve Jobs Zoltán Géczi AUDIOBOOK download, Steve Jobs Zoltán Géczi EPUB download, Steve Jobs Zoltán Géczi MOBI download, Zoltán Géczi's book, Steve Jobs Zoltán Géczi book review , free ebook apk download, Steve Jobs by Zoltán Géczi zip download, read Steve Jobs book online, Biographies & Memoirs

Latest Reviews

  • 😖(confused)

    1
    By Smoch fan
    What the hell do all of those symbols mean

Comments